Noves lents oftàlmiques MiYOSMART

A Òptica Carles disposem de les noves lents oftàlmiques MiYOSMART. Aquestes lents amb tecnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments), a més de corregir la miopia, són eficaçes alentint la progressió de la miopia en un 60% de mitjana i un 21’5% aturant-la. 


QUÈ ÉS LA MIOPIA? 

La miopia és un defecte refractiu de l’ull en el que els rajos de llum paral·lels convergeixen en un punt focal situat per davant de la retina. Imatge adjunta


LA MIOPIA, UN PROBLEMA GLOBAL

S’estima que la meitat de la població boldenon mundial podria ser miop al 2050. Això és un problema de salud pública si tenim en compte les patologies oculars que s’associen a la miopia. 


QUÈ PODEM FER? 

Els estudis demostren que passar més temps a l’aire lliure, realitzar controls visuals freqüents als més petits o reduïr l’estrés visual realitzant pauses quan fan feina en visió propera pot ajudar a retrassar l’aparició de la miopia i a controlar la seva progressió. 

QUINS MÈTODES TENIM PER REALITZAR LA GESTIÓ DE LA MIOPIA? 

Un cop ha aparegut la miopia, és important que aquesta tingui una progressió lenta, ara mateix a la nostra òptica disposem de diferents tècniques per tal de realitzar la gestió de la miopia com són les lents de contacte toves de doble desenfoc perifèric, les lents Orto-k i ara també les lents MiYOSMART.